onsdag 5. februar 2014

#WIN UKEPASS TIL HOVEFESTIVALEN HER!







Det er en evig fryd å få presentert årets aller første festivalkonkurranse (forhåpentligvis ikke den siste) for dere flotte, fine mennesker der ute. I samarbeid med Hovefestivalen og 730.no (<3) har jeg fått gleden av å dele ut to ukespass til Hovefestivalen!

«HERREGUD! JEG MÅÅÅÅÅ BARE VINNE LISSSM!»








Sier du med dette ansiktsuttrykket her.
For å vinne, må du svare på disse følgende spørsmålene:
-----------------------------------------------------------------------------------------

Imagine Dragons - «Radioactive»

Norges bestevennene fra Las Vegas vant ingen Grammy-priser i år, men de vant definitivt Grammy-showet da de fremførte sin Alex da Kid (Eminems «Love The Way You Lie») produserte låt sammen med Compton-rapperen Kendrick Lamar. Hvilken låt valgte Kendrick å mose opp «Radioactive» med?



Azealia Banks - «212»

Harlem-jenta er ikke bare kjent for musikken (hallo? Hvor er albumet Broke With Expensive Taste liksom?), men hun er også en sertifisert kranglebøtte. Med en lang CV over mennesker hun hater, bør hun egentlig kutte ut musikken og lage seg en sinnablogg. Gud bedre oss vel. Nylig hadde hun enda et utbrudd der hun tryglet om å bli løslatt fra Universal Music. Hva bør frøken Banks ta for å roe seg ned?



The Offspring - «Pretty Fly (for a White Guy)»

«Pretty Fly (for a White Guy)» toppet i ni land (bl.a. i Norge der den gikk platina) og fikk massiv suksess i 15 andre land. Låten er et av bandets største (og kanskje eneste) hit, selv om de i 2005 slapp et Greatest Hits-album i 2005. I hvilket år kom singelen ut?



M.I.A. - «Bad Girls»  

Diplos artsy eks og superalternative hip-hop-artist puttet virkelig POWER i FEMALE EMPOWERMENT med denne låten. Ikke bare fikk hun evig hyllest for budskapet i låten, men hun fikk også en massiv respons for den helt absurd fete musikkvideoen. I hvilket land ble musikkvideoen skutt?



Bastille - «Pompeii»

Det London-baserte bandet Bastille tok ca. alle med storm via låten «Pompeii.» Musikkvideoen er skutt i Los Angeles og Palm Springs, California og der den hunky vokalisten springer fra et metaforisk vulkanutbrudd i Pompeii. Hva heter vokalisten?



Send svaret ditt merket «Hove-Krukka» til post@730.no. Husk navn og adresse.
GOOD LUCK, CHUCK!